Fun, teambuilding en vitaliteit...sporten met collega's werkt!


Met Bedrijfssport Utrecht, uw sportieve partner

Bedrijfssport Utrecht is dé sportieve partner van het Utrechtse bedrijfsleven. Fun, teambuilding en vitaliteit zijn onze kernwoorden. Ook in uw organisatie is de wil aanwezig om actief te zijn. Dat toont zich bij de ene medewerker meer dan bij de andere, maar iedereen wil iets overwinnen en in beweging komen.

Daarom zet Bedrijfssport Utrecht in op ‘samen’. Met elkaar een sport beoefenen, met elkaar trainen voor een sportief evenement, samen kennismaken met een sport, dat zorgt voor plezier- en vitaliteitsbeleving op de werkvloer. Zo krijgt teambuilding vorm.

Als deelnemend bedrijf ontvangt u van ons een ‘turn key’ aanbod. Wij hebben al het voorwerk gedaan: van de materialen om het aanbod intern te communiceren t/m alle faciliteiten voor je collega’s die willen deelnemen. Het team van Bedrijfssport Utrecht staat voor u klaar.

 

Wie is bedrijfssport Utrecht?

Bedrijfssport Utrecht is een samenwerkingsverband tussen Harten voor Sport, Vereniging Sport Utrecht (VSU) en Genna Well-being Concepts.  Door onze krachten te bundelen koppelen wij gezamenlijk zoveel mogelijk bedrijven aan sportaanbieders. Hierin fungeert Bedrijfssport Utrecht als samenwerkingspartner, aanspreekpunt en intermediair voor de Utrechtse Sportwereld en het bedrijfsleven.

Harten voor Sport

Met beweegmakelaars en buurtsportcoaches biedt Harten voor Sport een dynamisch team van professionals die zich met hart en hoofd inzetten voor een goed gespreid beweegaanbod dat optimaal aansluit bij de wensen en mogelijkheden van bewoners van de stad Utrecht. De medewerkers van Harten voor Sport opereren in de wijken en buurten: daar leeft de vraag en daar zijn de drempels om mee te doen het laagst.

Zie ook www.hartenvoorsport.nl

VSU

VSU is dè organisatie voor top- en breedtesport in de regio Utrecht en bestaat sinds 2005. Ruim 255 sportverenigingen uit de gemeente Utrecht zijn aangesloten bij de VSU. Daarnaast kunnen topsporters en topsporttalenten uit de regio Utrecht bij VSU Topsport terecht voor individuele begeleiding en ondersteuning. Tevens beschikt de VSU over een ruim netwerk van sportondersteuners en –specialisten.

Zie ook www.sportutrecht.nl

Genna Well-being Concepts

Genna Well-being Concepts is de consultancy van Joop van Beek. Hij is personal trainer/coach die in zowel sportgerelateerde als therapeutische ontwikkelingsprocessen krachttraining en voeding als instrumenten gebruikt. Al twintig jaar lang houdt Joop zich als begeleider en energetisch consultant bezig met bedrijfsfitnessprogramma’s. Joops inzet is specifiek gericht op medewerkers die niet geneigd zijn in beweging te komen.

Zie ook www.genna.nl

Sportsuppliers van Bedrijfssport Utrecht